Onze collega’s staan klaar om je te ondersteunen

HR Portaal.

Ben je werkgever? Dan zit je hier goed. Voor klanten die zich aangemeld hebben voor onze salaris- en HR-diensten hebben we formulieren ontwikkeld zodat je snel ondersteuning krijgt. Lekker simpel: alles onder één dak.

Wij zijn specialisten bij DOT Support! Professioneel, deskundig en efficiënt

Jouw administratie is bij ons in goede handen. Wij garanderen kwaliteit tegen de beste prijs. Op die manier bespaar jij tijd en energie en kun je je focussen op de groei van jouw onderneming. Een goede afwikkeling van jouw salarisadministratie is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering. Met onze ondersteuning heb jij hier geen omkijken meer naar en kun je je met een gerust hart concentreren op het runnen van jouw bedrijf. Wij staan bekend om onze persoonlijke benadering en denken met jou mee om alle administratieve uitdagingen het hoofd te bieden. Bovendien doen wij altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te reageren op jouw verzoeken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Salarisadministratie vanaf € 6,- per salarisstrook

Je kunt je salarisadministratie uitbesteden vanaf € 6,- per salarisstrook. Profiteer ook van onze extra ondersteunende diensten rondom personeel. Jouw salarisadministratie uitbesteden kan vandaag al gerealiseerd worden. Neem contact op voor ons precieze aanbod!

Personeelszaken en efficiënte administratie

Personeelszaken kunnen vaak zorgen voor extra administratieve rompslomp.  Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten op maat, rekening houdend met de meest actuele CAO. Dit vraagt van jou als  ondernemer om de nodige aandacht en tijd, die beter besteed kunnen worden aan commerciële groei en operationele zaken. Onze organisatie ondersteunt jouw bedrijf met specialisten op het gebied van personeel en met deskundige administrateurs die oog hebben voor de klant. Onze klantenservice en kwaliteit worden door de huidige klanten zeer gewaardeerd. Bij ons sta jij centraal!

Professionele HR ondersteuning

Binnen elke  branche dient er doorlopend rekening gehouden te worden met relevante wet- en regelgeving die regelmatig wordt gewijzigd.

Heb je hierdoor juridisch advies nodig van een gespecialiseerde jurist? Alles kan. Voor werkgevers bieden we onze diensten onder één dak aan. DOT Support helpt jou daarbij!

Bij ons kun je terecht voor jouw salarisadministratie én voor verschillende HR-werkzaamheden:

 • Salarisstrook voor één vast tarief per maand
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten op maat, conform CAO
 • Aanleveren gegevens voor pensioenfonds
 • Jaarlijks één gratis adviesgesprek met een HR-specialist
 • Advies en aanmelding van arbodiensten
 • Deskundig, snel en persoonlijk salarisadministratiekantoor
 • Signaalfunctie met betrekking tot de aanzegtermijn van contracten
 • Signaalfunctie met betrekking tot juridische wijzigingen contracten
 • Ondersteuning bij het beëindigen van arbeidsovereenkomsten
 • Ondersteuning op het gebied van de werkkostenregeling

Heel eenvoudig je (salaris)administratie uitbesteden kan bij DOT Support

Ben je bij ons aangesloten? Dan nemen we stapsgewijs de risico’s in je onderneming door en adviseren we je. Deze scan wordt door fiscale en juridische specialisten uitgevoerd. Hiernaast houden wij periodiek alle wijzigingen in arbeidsrelaties bij, zoals contractverlengingen, verplichte salarisverhogingen, eindejaarsuitkeringen en al het andere. Digitalisering vinden wij heel belangrijk. Uw medewerkers kunnen bijvoorbeeld online toegang krijgen of gebruik maken van de app om hun salarisstroken in te zien.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Mail ons: info@dot-support.com  Bel ons: 085-303 76 33

 

Welkom bij DOT Support – Salarisadministratie 

Hiernaast bieden wij ook diverse HR diensten aan.

Waar kunnen wij je mee helpen?

 • Opstellen van een arbeidsovereenkomst
 • Verwerken van de salarisadministratie
 • Opstellen van een vaststellingsovereenkomst
 • Implementeren van verzuimreglementen
 • Opstellen van personeelshandboeken
 • Opstellen van managementovereenkomsten
 • Wij verstrekken ook juridisch advies op diverse vlakken

Wil je klant worden bij DOT? Meld je dan aan. We hebben hierin twee varianten, namelijk:

Startende werkgevers:

Dit houdt in dat je nog geen loonheffingennummer hebt. Als je je aanmeldt dan bespreken wij alle facetten voordat we een loonheffingennummer gaan aanvragen. Na het aanmelden zal één van onze collega’s je telefonisch of per mail benaderen. Hierbij zullen alle punten besproken worden zoals in welke branche je opereert, hoeveel medewerkers je verwacht te hebben het eerste jaar etc.


Bestaande werkgevers
:

Dit houdt in dat je reeds in bezit bent van een loonheffingennummer. Wij nemen kosteloos de gegevens van de vorige verwerker over. Dit doen wij in samenspraak met jou. Let er wel op dat je hierin een bewaarplicht hebt van tenminste 7 jaar! Dankzij onze standaard opgave van aanlevering zorgen wij ervoor dat je geen gegevens mist.

ELK MOMENT OVERSTAPPEN

DOT Support Overstapservice

Overstappen van salarisadministratie is nog nooit zo makkelijk geweest. DOT Support zorgt er voor dat alles vloeiend verloopt.  Als jij zelf niet echt handig bent met administratie, dan is overstappen via onze service erg makkelijk. Jij kunt elk moment van het jaar overstappen naar ons. Dit kan via onze nieuwe DOT Support Overstapservice.

Wat is het?
Met onze DOT Support Overstapservice maken we het voor jou mogelijk dat je gedurende het hele jaar naar onze diensten kan overstappen. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste software die makkelijke te gebruiken is. Of je nou tot het midden- of kleinbedrijf behoort of een grote organisatie runt, overstappen kan altijd. Wij hebben namelijk de perfecte service om dit naadloos te laten gebeuren. Door jarenlange ervaring hebben wij de tools om jouw salarisadministratie zonder problemen voort te zetten. Door onze service hoef jij niet heel veel te doen en nemen wij jouw salarisadministratie over. Hier rekenen wij geen extra kosten voor!

Hoe werkt het?
Je salarisadministratie over laten nemen kan best een uitdaging zijn. DOT Support zorgt er voor dat de overstap moeiteloos en geruisloos verloopt. Wij ondersteunen jou heel graag en bieden jou de nodige hulp om jouw administratie vlekkeloos over te nemen, zodat jij je kan focussen op jouw business. We ondersteunen jou heel graag en zorgen ervoor dat jouw administratie goed wordt ingericht en dat je er geen omkijken meer naar hebt.

Zo werkt de DOT Support Overstapservice
1. Wij controleren in het systeem de gegevens van alle medewerkers
Per medewerker zorgen wij er voor dat de juiste informatie voor het uitvoeren van de salarisadministratie in het systeem wordt ingevoerd. Wij zorgen ervoor dat per medewerker de benodigde informatie voor het uitvoeren van de loonverwerking en loonaangifte, goed in ons systeem wordt ingesteld.

2. Onze deskundige medewerkers verifiëren de loonstroken
Wij checken de aangeleverde loonstroken en corrigeren deze indien nodig, zodat we alleen de juiste informatie kunnen overnemen.

3. Wij stellen alle informatie goed in
We nemen alle beginstanden over en richten je salarisadministratie in zodat je op dezelfde voet verder kan.

4. Wij nemen alle reserveringen en andere zaken over
Doordat DOT Support alle standen van de vorige salarisadministratie overneemt, krijgen de werknemers geen gesplitste jaaropgave, maar gewoon netjes één jaaroverzicht. Deze komt aan het einde van het jaar beschikbaar in de werknemersomgeving.
Nadat we alle standen hebben overgezet en gecontroleerd activeren we je administratie en kan je meteen aan de slag. Zonder vertraging.

Wat moet je doen?
Voordat het overstap team van DOT Support aan de slag kan met het overzetten van jouw salarisadministratie is het belangrijk dat je een account hebt aangemaakt op de applicatie van DOT Support. Nadat je alle stappen hebt doorlopen hoef je alleen nog maar de laatste loonstroken te uploaden van je oude salarisadministratie. Vanaf nu regelen wij de rest.
Dit doe je zelf

1. Maak een account bij DOT Support aan
Maak een account aan voor jouw bedrijf en vul je bedrijfsgegevens in.

2. Vul je medewerkers in
Voeg je medewerkers toe in ons systeem salarisadministratie van Employes en vul alle persoonsgegevens in.

3. Upload je laatste loonstroken
Upload de laatste loonstroken per medewerker van je vorige salarisadministratie naar DOT Support.

Wanneer we de loonstroken hebben ontvangen gaan we meteen aan de slag met het zo snel mogelijk omzetten van de administratie. Bij DOT Support hoeft dit echt niet lang te duren.

Nu overstappen? Neem contact op
Heb je extra hulp nodig bij het overstappen? Neem direct telefonisch contact op met ons team  op 085 303 76 33. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Of mail naar info@dot-support.com

Welkom bij DOT Support!

Op deze pagina kun je een nieuwe medewerker aanmelden. Je kunt kiezen uit twee varianten:

 • De arbeidsovereenkomst wordt opgesteld door onze advocaat
 • Je hebt je eigen arbeidsovereenkomst opgesteld

Let op! Wanneer je een eigen arbeidsovereenkomst opstelt, dan draag jij de volledige verantwoording ten aanzien van de juistheid alsmede de volledigheid van de informatie. Wij zullen derhalve de inhoud niet toetsen aan de geldige wettelijke regelgeving noch de geldige CAO.

Klik hier voor onze tarieven. 

Maak een keuze 

 

 

Werknemer uit dienst

Gebruik het onderstaande formulier voor het uit dienst melden van een werknemer. Door deze melding kan de salarisadministratie het dossier goed afsluiten. Daarnaast bekijkt een jurist in hoeverre rekening gehouden moet worden met overige zaken (zoals een transitievergoeding). Wil je advies over een beëindiging? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch (085-3037633) alsmede per mail (salaris@dot-support.com).

Your Content Goes Here

Uit dienst

Nieuwe werkgever

Mutaties / advies

Support

Support

Wij bieden support aan op verscheidene gebieden, voor grote maar ook voor kleine organisaties. Onze tarieven zijn zeer scherp in vergelijking met onze concurrenten.

Referenties

Zeer goede ervaring met DOT Support. Zij weten van aanpakken. Daarnaast hoef ik nooit meer om te kijken naar mijn boekhouding.
Petra Sten, Gezondheidscentrum West

De medewerkers van DOT zijn zeer goed bereikbaar. Hiernaast weten ze de cijfers uit te leggen in Jip en Janneke taal.

Hamza Lalouti, Keukensale.com

Het gemak dat je bij DOT hebt is dat je voor al je vragen terecht kunt. Dit zowel op het gebied van Finance, TAX alsmede Personeelsadministratie.

Adriaan Moonen, BaanTechniek

Wij zijn DOT.

Wij zijn de ondersteuner op het gebied van finance alsook op juridisch vlak. Kortom, wij zijn de organisatie waar jij kunt aankloppen voor je financiële én juridische vraagstukken.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Onze locaties.

Oosterengweg 40
1221 JV Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven
085 303 76 33
info@dot-support.com

Sint Jacobsstraat 123-135
3511 BP Utrecht
085 303 76 33
info@dot-support.com

Provincialeweg 59
5334 JD Velddriel
085 303 76 33
info@dot-support.com

Stationsplein 91
5211 BM ‘s-Hertogenbosch
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg
085 303 76 33
info@dot-support.com