Financiële administratie

Wij ontzorgen je op het gebied van Finance

Vraag een offerte aan

Administratie en boekhouden

Een goede administratie geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij de inzicht krijgt in je vorderingen alsook verplichtingen, baten alsmede de lasten. Stijgen je inkomsten of juist uitgaven? En welke klanten hebben nog niet betaald? Je financiële administratie is een stuurmiddel voor je onderneming. Daarnaast ben je wettelijk verplicht een administratie bij te houden en moet je die tenminste 7 jaar bewaren.

Wij als financials denken altijd met je mee! Dus wil je je boekhouding uitbesteden aan een bekwaam administratiekantoor? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. Door onze ruime ervaring, kunnen wij ervoor zorgen dat de financiële administratie binnen Now Time klaar staat voor gebruik.

Wil je financiële uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen vandaag al aan de slag gaan omtrent je financiële administratie.

Continue Zorg B.V.

De salarisadministratie binnen de zorg wordt vooral als complex gezien. Wij als ondernemers wilden geen omkijken naar de salarisadministratie en overige zaken (zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, beëindigingsovereenkomst etc.) daarom hebben we besloten dit uit te besteden aan DOT. De vragen die we hadden die werden heel snel opgepakt en waar nodig opgelost, wat zeer fijn is. Wij zijn dan ook zeer te spreken over de service en daarom staan we ook klaar om als referentie te fungeren.

Chahid

BaanTechniek

We maken nu nu een aantal jaren gebruik van de diensten van DOT en zijn er erg tevreden over. Het zijn een voor een vriendelijke en adequate medewerkers. Tevens staat de helpdesk altijd tot je beschikking, hiervan al vaak goed gebruik gemaakt. Goede hulp, snelle service.

Adriaan

Mastello B.V.

Het team van DOT is een sparringpartner voor mijn organisatie. Of het nu gaat om salarisadministratie of belastingzaken, ze hebben echt werkelijk alles in huis. Ik besteed alle werkzaamheden rondom personeel uit aan DOT, hetzij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, bijhouden van verlof of vakantiedagen, verwerken van salarisadministratie, echt gewoon alles.

Mark

Keukensale.com Leiderdorp

”Heb jaren geen omkijken meer naar mijn salarisadministratie. Wat ik altijd fijn vind is dat het team altijd klaar voor je staat. Of dit nou om een simpele of complexe kwestie gaat. Ze hebben alle kennis in huis. Dit maakt het voor mij zeer makkelijk.”

Hamza

Full service organisatie

Een organisatie die met je mee denkt!

Wij supporten organisaties met hun financiële vraagstukken. Wij staan zij aan zij met de ondernemers en proberen vanuit onze expertise het beste advies te verstrekken om de organisatie financieel gezond te maken.

Contact!

Eisen administratie

De Belastingdienst stelt eisen aan de administratie. Deze zaken moet je er in opnemen:

 • facturen: ontvangen facturen en kopieën van uitgaande facturen (voorbeeld bekijken)
 • transactieoverzichten
 • kasadministratie
 • contracten en correspondentie met opdrachtgevers en leveranciers
 • urenadministratie
 • reisadministratie voor auto en/of openbaar vervoer
 • belastingen, zowel btw als inkomstenbelasting
 • modelovereenkomst (voorheen VAR)
 • bedrijfscorrespondentie zoals brieven, e-mails, offertes (voorbeeld bekijken), contracten, brochures en faxberichten

Je administratie bewaren

Hoe lang moet je je administratie bewaren? De bewaartermijn voor de basisgegevens van je administratie is minimaal 7 jaar. Onder de basisgegevens vallen in ieder geval:

 • debiteuren- en crediteurenadministratie
 • in- en verkoopadministratie
 • grootboek
 • voorraadadministratie
 • loonadministratie

Voor gegevens over onroerende zaken en rechten op onroerende zaken is de bewaartermijn minimaal 10 jaar. Bewaar je de gegevens digitaal? Dan moet je ervoor zorgen dat de programma’s en bestanden tijdens de bewaartermijn ook toegankelijk blijven.

Onze werkwijze.

Onze werkwijze.

De service tot op de punt (DOT) geregeld. Wij zijn een full service organisatie. Dit zorgt ervoor dat je maar 1 aanspreek punt voor bijna alle facetten rondom je onderneming.

Neem contact op

1.

Kennismaking

De samenwerking met DOT Support start met een kennismaking.

2.

Aan de slag

We bespreken samen de wensen van de klant. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op.

3.

Zorg uit handen nemen

Zodra de plan van aanpak is goedgekeurd gaan we aan de slag met de werkzaamheden.

4.

Jaarrekening en aangiften

We bespreken periodiek de cijfers en vergelijken deze met de begroting.

5.

Begeleiding en advies

Op basis van onze ervaring en expertise geven je structureel advies. Dit op zowel fiscaal alsmede ondernemersgebied.

Handboek Ondernemen

Gebruik het ‘Handboek Ondernemen’ van de Belastingdienst als naslagwerk (gratis download). Het handboek maakt je wegwijs in de fiscale rechten en plichten en legt uit welke eisen de Belastingdienst aan de administratie van je bedrijf stelt.

Heb je een vraag over je administratie of geldzaken? Neem gratis contact op met de DOT SUPPORT: 085 – 303 76 33
Learn more about us
info-4

Wij zijn DOT.

Wij opereren door heel Nederland. Het maakt ons niet uit waar je gevestigd bent. Wij komen indien gewenst naar je toe en of we maken een afspraak bij ons op kantoor bij jou in de buurt.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Contactgegevens.

Kantoor Hilversum
Franciscusweg 249
1216 SG Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Kantoor Amsterdam
Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com