Onze collega’s staan klaar om je te ondersteunen

Loonadministratie.

Loonadministratie.

Wij ondersteunen organisatie met diverse vraagstukken en problematieken. Het doet ons dan ook veel deugd om je te mogen ondersteunen. Meld je zo snel mogelijk aan en wellicht kunnen wij vandaag al voor je aan de slag.

”Gedreven om je vooruit te helpen”

Direct inzicht in je personeelskosten en verplichtingen

Wij denken graag met je mee omtrent salarisadministratie. Sluit je aan bij DOT en ervaar zelf het verschil.

Loonadministratie uitbesteden?

Door de loonadministratie uit te besteden aan DOT SUPPORT win je veel tijd voor andere zaken. Aangezien wij hierin specialisten zijn, is de kans kleiner dat hier fouten in gemaakt worden. Daarom verzorgen wij graag je loonadministratie en staan onze experts klaar om je te ondersteunen.

Wij zullen periodiek de salarisdocumenten via ons portaal ter beschikking stellen. Dit doen wij op elk gewenst moment. Wij bewaken hiernaast ook de deadline van de verscheidene instanties en zorgen ervoor dat je geen verzuimboetes ontvangt (bijvoorbeeld voor het niet tijdig indienen van de loonaangiften). De documenten die wij tot je beschikking stellen zijn, salarisstroken, journaalposten, aangifte loonheffingen en betaalbatches. Indien nodig kunnen wij ook andere salaris- en of P&O rapportages beschikbaar stellen die betrekking hebben op de loonadministratie.

De werkwijze van DOT SUPPORT is eenvoudig en duidelijk; je levert de mutaties aan op de manier die het beste bij je past en je ontvangt binnen 48 uur de volledig verwerkte loonadministratie retour. Het verzorgen van de loonadministratie wordt door ondernemers vaak gezien als ongewenste administratieve rompslomp die jou en jouw bedrijf tijd kost. Loonadministratie uitbesteden is dan de perfecte oplossing, die jou veel zorgen uit handen neemt.

Naast het uitbesteden van loonadministratie kun je bij ons ook terecht voor alle HR zaken. Hierbij een korte samenvatting van hetgeen we te bieden hebben omtrent loonadministratie, HR alsmede P&O.

Support

Support

Wij bieden support aan op verscheidene gebieden, voor grote maar ook voor kleine organisaties. Onze tarieven zijn zeer scherp in vergelijking met onze concurrenten.

DOT neemt de gehele loonadministratie van je over. Met onze specialistische kennis besparen we je tijd en geld.

Onze arbeidsjuristen stellen arbeidsovereenkomsten op maat op. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen én alle wet- en regelgeving (inclusief cao).

Werk je graag met een bonusregeling? Onze arbeidsjuristen stellen een bonusregeling op maat op die voor jou voordelig is én voldoet aan wet- en regelgeving.

DOT stelt voor jou gebruikersovereenkomsten op maat op. Of het nu gaat om bedrijfsgoederen die werknemers gebruiken of bedrijfsauto’s die ingezet worden.

Werknemers en werkgevers kunnen een arbeidsovereenkomst soms met wederzijds goedvinden beëindigen. Onze arbeidsjuristen stellen beëindigingsovereenkomsten op maat op, inclusief juridisch advies.

Hoe meer werknemers je hebt, hoe verstandiger het is om afspraken centraal vast te leggen. Dat kan met een personeelshandboek. Onze arbeidsjuristen stellen personeelshandboeken op die passen bij de klant en op een slimme manier risico’s dekken.

Elke werkgever heeft een verzuimreglement nodig. Onze arbeidsjuristen stellen die voor je op.

Goed zaken doen begint bij het maken van goede afspraken. Onze juristen stellen managementovereenkomsten op waarin gemaakte afspraken duidelijk tot uitdrukking komen.

Heb je behoefte aan een juridische sparringspartner of simpelweg juridische rechtsbijstand? Onze juristen staan voor je klaar.

Is een medewerker ziek? Dan gelden voor alle partijen strenge wettelijke regels. Het is belangrijk om vanaf dag één alle verzuimzaken goed op orde te hebben. Onze arbeidsjuristen denken graag mee.

Met onze expertise zullen wij ervoor zorgen dat jij bij de belastingdienst in de juiste segmentatie (sectorindeling) wordt ingedeeld.

Waarom kiezen voor DOT als salarisadministrateur?

Bedrijven kiezen voor ons omdat wij (letterlijk) alles van je overnemen omtrent je salarisadministratie. Bij ons kun je dus terecht van A tot Z ten aanzien van je salarisadministratie. Door onze fiscalisten, salarisadministrateurs en advocaten zorgen wij ervoor dat je te allen tijde geïnformeerd blijft.

Heb je op dit moment al je salarisadministratie uitbesteed? dan is dat geen probleem! Door onze overstapservice kunnen wij alle data en gegevens van je huidige salarisverwerker overnemen.

Maak gebruik van onze waanzinnige service rondom salarisadministratie.

Diensten voor een vast tarief vanaf € 6,- per salarisstrook

  • Salarisstroken

  • Betaaloverzichten

  • Loonjournaalposten

  • Aangifte loonheffingen (Loonbelasting)

  • Pensioenaanleveringen

  • Jaaropgaven

Wij zijn DOT.

Wij zijn de ondersteuner op het gebied van finance alsook op juridisch vlak. Kortom, wij zijn de organisatie waar jij kunt aankloppen voor je financiële én juridische vraagstukken.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Onze locaties.

Oosterengweg 40
1221 JV Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven
085 303 76 33
info@dot-support.com

Sint Jacobsstraat 123-135
3511 BP Utrecht
085 303 76 33
info@dot-support.com

Provincialeweg 59
5334 JD Velddriel
085 303 76 33
info@dot-support.com

Stationsplein 91
5211 BM ‘s-Hertogenbosch
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg
085 303 76 33
info@dot-support.com