Onze boekhouder in Hilversum staat klaar om je te ondersteunen

Support op elk gebied.

De boekhouder in Hilversum die in oplossingen denkt. Onze administratieve experts staan voor je klaar om je administratie zorgeloos uit handen te nemen. Bovendien verrichten wij je administratie voor een vast bedrag vanaf € 85 per maand.

Boekhouder in Hilversum – Administratiekantoor DOT

Wij zijn de boekhouder in Hilversum die zorgt voor persoonlijke aanpak. Kortom, je krijgt 1 op 1 begeleiding ten aanzien van je administratie. Hiernaast zijn wij het administratiekantoor dat laagdrempelig maar tegelijkertijd ook zeer proactief is met het verstrekken van adviezen. Door middel van tips en adviezen sturen wij je – op fiscaal gebied – de richting op die je wilt. Voorstaande doen wij als boekhouder in Hilversum proactief, zodat jij nadien tijdige beslissingen kunt nemen.

Ben jij op zoek naar een boekhouder in Hilversum die goed bereikbaar is? Een van onze kernwaarden als boekhouder is onder andere dat wij zeer goed bereikbaar zijn. Bovendien maken wij geen onderscheid tussen ondernemers, of je nu een zelfstandige ondernemer bent zonder personeel of dat je een onderneming hebt met 100 medewerkers. In tegenstelling tot andere boekhouders streven wij naar optimale service. Dit kunnen wij realiseren omdat jij een expert toegewezen krijgt die over kennis beschikt omtrent de branche waarin jij opereert.

De boekhouder in Hilversum die continu betrokken is

Een goede boekhouder geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Om die reden zorgen wij ervoor dat je periodiek inzicht krijgt in je vorderingen alsook je verplichtingen, de baten alsmede de lasten van je organisatie. Met de bedoeling dat jij kunt anticiperen op de toekomst. Je financiële administratie is namelijk een stuurmiddel voor je onderneming. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat je vergelijkende cijfers ontvangt met voorgaand jaar. Daar staat tegenover dat jij niet met de volgende vraagstukken komt te zitten: En welke klanten hebben nog niet betaald? En hoeveel belasting moet ik afdragen? Maar welke verplichting heb ik nog?

Aan de ene kant zijn onze collega’s altijd goed bereikbaar. Met als doel dat je vragen snel en adequaat beantwoord worden en je hierdoor kunt focussen op de groei van je onderneming. Aan de andere kant zorgen wij ervoor dat je geen naheffingen van de belastingdienst ontvangt. Dit doen wij door middel van ons unieke monitoringsschema. En zo zijn er nog tal van redenen waarom een ondernemer voor DOT kiest.

Dus, wil jij je administratie uitbesteden aan een bekwame boekhouder in Hilversum of in jouw regio? Dan plannen wij graag een vrijblijvende afspraak in!

Overstappen van een andere boekhouder in Hilversum?

Dankzij onze overstapservice heb je nagenoeg geen omkijken meer naar de transitie, waardoor jij niet opgehouden wordt in het ondernemen.

Wil je naast het uitbesteden van je administratie ook je salarisadministratie uitbesteden? Al met al geen enkel probleem! Onze experts helpen je graag verder.

Waarom kiest men voor DOT?

 • Ten eerste: Persoonlijke aanpak

 • Ten tweede: Goed bereikbaar

 • Ten derde: Geen onverwachte facturen

 • Ten vierde: Deskundige adviseurs

 • Ten vijfde: Tijdige aangiften

 • Ten zesde: Wij nemen het initiatief

 • Ten zevende: Waar voor je geld

Full service organisatie

De boekhouder in Hilversum die met je mee denkt!

Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden op zowel financieel als op juridisch vlak. Oftewel, bij ons vind je nagenoeg alles onder één dak. Kortom je geeft ons een opdracht en wij zoeken het voor je uit.

Favicon

De boekhouder in Hilversum – Administratiekantoor in Hilversum

Naast onze excellente service bieden wij ook scherpe tarieven aan, zodat jij niet op onnodige kosten wordt gejaagd. Wij maken geen onderscheid of je nu een kleine zelfstandige (met grote ambities) ondernemer bent, een eenmanszaak zonder personeel hebt of een BV met meerdere werknemers. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, wij bieden alle mogelijke diensten aan die je van je boekhouder mag verwachten. Dat wil zeggen dat we voor een ieder een passende oplossing hebben.

DOT ZZP

85p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 50.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT LIGHT

125p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 100.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT MEDIUM

269p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 200.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting.

DOT OP MAAT

---p.m. excl. BTW
 • Omzet onbeperkt
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting

Onze werkwijze.

Onze werkwijze.

De service tot op de punt (DOT) geregeld. Wij streven naar perfectie, zodat jij kunt focussen op het verwezenlijken van je doelen. Daarom bespreken we graag je wensen met je door.

1.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten eerste: Kennismaking

De samenwerking met DOT Support start met een kennismaking.

2.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten tweede: Aan de slag

Indien gewenst bespreken we samen je doelstellingen en stellen op basis hiervan een plan van aanpak op. 

3.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten derde: Zorg uit handen nemen

Zodra het plan van aanpak is goedgekeurd gaan we aan de slag met de werkzaamheden.

4.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten vierde: Jaarrekening en aangiften

We bespreken periodiek de cijfers en vergelijken deze met de begroting.

5.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten vijfde: Begeleiding en advies

Bovendien zullen onze experts je structureel adviseren en begeleiden omtrent alle fiscale aspecten. Zodat jij van alle voordelen kunt genieten en je niets vergeet. 

Offerte aanvragen – Boekhouder in Hilversum

Rechtsvorm
Uit te besteden diensten*

Wij zijn DOT.

Wij zijn de ondersteuner op het gebied van finance alsook op juridisch vlak. Kortom, wij zijn de organisatie waar jij kunt aankloppen voor je financiële én juridische vraagstukken.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Onze locaties.

Oosterengweg 40
1221 JV Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hurksestraat 43
5652 AH Eindhoven
085 303 76 33
info@dot-support.com

Sint Jacobsstraat 123-135
3511 BP Utrecht
085 303 76 33
info@dot-support.com

Provincialeweg 59
5334 JD Velddriel
085 303 76 33
info@dot-support.com

Stationsplein 91
5211 BM ‘s-Hertogenbosch
085 303 76 33
info@dot-support.com

Hart van Brabantlaan 12-14
5038 JL Tilburg
085 303 76 33
info@dot-support.com