Onderdeel worden van een geweldige organisatie

Franchise.

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het starten van je eigen administratiekantoor? Sluit je dan aan bij DOT Support. Bij ons heb je geen opstartkosten en start je al direct met een gefundeerde jaaromzet. Ben jij de ondernemer die wij zoeken?

Gedreven team dat bij jou past!

Bij ons ben je onderdeel van een geheel team. We doen het samen!

Ben jij de gedreven ondernemer die wij zoeken? Wij zijn een zeer laagdrempelige organisatie die zeer toegankelijk is. Je bent bij ons een onderdeel van een team en staan altijd klaar om je verder te helpen bij je vraagstukken.

Een eigen administratiekantoor beginnen?

Ben je op zoek naar ondersteuning bij het starten van je eigen administratiekantoor? Sluit je dan aan als familielid bij DOT SUPPORT. DOT bestaat sinds 2015 en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Wij zijn een organisatie die streeft naar het leveren van kwaliteit. Als franchise administratiekantoor binnen DOT krijg je toegang over alle middelen om een succes te maken van je administratiekantoor. Het aansluiten bij DOT als franchisenemer brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Geen opstartkosten

 • Je start direct met een gefundeerde omzet

 • Lage jaarlijkse fee

 • Schaalvoordeel ten aanzien van softwarekosten

 • Salarisadministratie wordt centraal verricht

 • Ondersteuning bij complexe vraagstukken

 • Support bij het vinden van de juiste medewerkers

 • Periodieke marketingcampagnes om de groei te realiseren

 • Je klanten worden periodiek ge├»nformeerd door het hoofdkantoor

 • Schaalvoordeel ten aanzien van marketing

 • Schaalvoordeel op het gebied van vaktechniek

Door je aan te sluiten al franchisenemer bij DOT lift je mee op een solide organisatie met een sterke landelijke naamsbekendheid. Je maakt gebruik van uitgebreide kennisdeling, collectieve inkoopvoorwaarden en centrale marketing. Samen werken we aan de ideale strategie en uitvoering om jou droom klanten te vinden en aan je te binden.

Wij zijn een zeer innovatieve administratiekantoor. Zo heeft het franchise administratiekantoor de beschikking over slimme ICT koppelingen, waarbij alle software is gekoppeld met elkaar en de inkoop, verkoop en bank geautomatiseerd in de boekhouding terecht kunnen komen.

Gevestigde administratiekantoor

Ook voor bestaande administratiekantoren zijn er voldoende redenen om zich als franchise administratiekantoor te binden aan DOT. Een van de voordelen is schaalvoordeel welke we hebben bereikt in de afgelopen jaren. Hiernaast hoef je zelf niets meer te doen aan branding en overige randzaken voor je klanten. Dit wordt allemaal centraal gereguleerd.

Startend administratiekantoor

Ben je voornemens een eigen administratiekantoor te starten? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Er komt namelijk bij het starten van een administratiekantoor veel op je af. Bij DOT hebben we veel ervaring in het starten van je eigen organisatie. Wij helpen je een handje en dat is dat je van ons enkele klanten ontvangt waarmee je van start kunt gaan.

Vrijblijvend informatie franchise administratiekantoor aanvragen

Wij zijn DOT.

Wij opereren door heel Nederland. Het maakt ons niet uit waar je gevestigd bent. Wij komen indien gewenst naar je toe en of we maken een afspraak bij ons op kantoor bij jou in de buurt.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Contactgegevens.

Kantoor Hilversum
Franciscusweg 249
1216 SG Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Kantoor Amsterdam
Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com