Nieuwe werkgever?

Aanmelden werkgever

DOT Support biedt werkgevers naast het beheren van de financiële administratie, tevens de onderstaande aanvullende werkgeversdiensten aan. Graag gaan we na van welke diensten je gebruik wenst te maken.

Salarisadministratie

Met de salarisadministratie ontzorgen we je grotendeels door bijvoorbeeld loonstrookjes op te maken, lonen van netto naar bruto om te rekenen, periodieke wijzingen te verwerken, verwerken van de bijtelling bij een auto van de zaak en nog veel meer. Daarnaast geven we je gevraagd en ongevraagd advies over je salarishuishouding.

HR-module

Daarnaast bieden we met onze HR-module ondersteuning aan op arbeidsrechtelijk gebied. Met de HR-module ben je verzekerd van up-to-date arbeidscontracten die per werknemer op maat worden gemaakt, gevraagd en ongevraagd arbeidsrechtelijk advies en het opstellen van arbeidsrechtelijke documenten (zoals reglementen en beëindigingsbrieven). Daarnaast geven we je gevraagd en ongevraagd advies over arbeidsrechtelijke aangelegenheden.

Wil je op het gebied salaris en/of HR volledig ontzorgd worden? Vink dan hieronder jouw keuze aan. Door het aanvinken van jouw keuze ga je akkoord met de productvoorwaarden en bijbehorende prijzen in de bijlage.

Gegevens werkgever

Hierbij ga ik akkoord voor het afnemen van de HR- en salarisdiensten *

Hierbij ga ik akkoord met de productvoorwaarden en tarieven

Wij hechten veel waarde aan een veilige overdracht van de privacygevoelige gegevens. In onze privacyverklaring lees je meer.