Onze collega’s staan klaar om je te ondersteunen

In dienst.

Heb je een nieuwe medewerker in dienst of ben je voornemens om een medewerker in dienst te nemen? Vul dan onderstaande formulieren in. Wij nemen dan spoedig contact met je op. Wil je onverhoopt toch eerst even telefonisch contact hebben met onze collega’s? Wij zijn doorgaans te bereiken op 085 – 303 76 33.

Aanmelden nieuwe werknemer

Model opgaaf loonheffingen

Aanmelden nieuwe werknemer

Model opgaaf voor loonheffingen

Support

Support

Wij bieden support aan op verscheidene gebieden, voor grote maar ook voor kleine organisaties. Onze tarieven zijn zeer scherp in vergelijking met onze concurrenten.

Referenties

Zeer goede ervaring met DOT Support. Zij weten van aanpakken. Daarnaast hoef ik nooit meer om te kijken naar mijn boekhouding.
Petra Sten, Gezondheidscentrum West

De medewerkers van DOT zijn zeer goed bereikbaar zijn. Hiernaast weten ze de cijfers uit te leggen in Jip en Janneke taal.

Hamza Lalouti, Keukensale.com

Het gemak dat je bij DOT hebt is dat je voor al je vragen terecht kunt. Dit zowel op het gebied van Finance, TAX alsmede Personeelsadministratie.

Adriaan Moonen, BaanTechniek

Wij zijn DOT.

Wij opereren door heel Nederland. Het maakt ons niet uit waar je gevestigd bent. Wij komen indien gewenst naar je toe en of we maken een afspraak bij ons op kantoor bij jou in de buurt.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Contactgegevens.

Kantoor Hilversum
Oosterengweg 40
1221 JV Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Kantoor Amsterdam
Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com