Kies voor een complete partnership

Werkgeversdiensten

Als werkgever komt er veel op je af. Wij snappen dat. Daarom bieden we voor werkgevers aanvullende diensten aan. Kies voor een complete en kwalitatieve partnership, zodat jij je kan bezighouden met jouw vak. Wij bieden de volgende aanvullende werkgeversdiensten aan. Aanmelden kan hiernaast.

Salarisadministratie

Met de salarisadministratie ontzorgen we je grotendeels door bijvoorbeeld loonstrookjes op te maken, lonen van netto naar bruto om te rekenen, periodieke wijzingen te verwerken, bijtelling bij een auto van de zaak te verwerken en nog veel meer. Daarnaast geven we je gevraagd en ongevraagd advies over je salarishuishouding.

HR-module

Met onze HR-module bieden we ondersteuning aan op arbeidsrechtelijk gebied. Met de HR-module ben je verzekerd van up-to-date arbeidscontracten die per werknemer op maat worden gemaakt en het opstellen van arbeidsrechtelijke documenten (zoals reglementen en be├źindigingsbrieven). Daarnaast geven we je gevraagd en ongevraagd advies over arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Aanmelden

Let op: door het invullen van dit formulier verklaar je namens het bedrijf tekenbevoegd te zijn.
Verloning *

Ook zonder het aanmelden voor bovenstaande diensten kun je gebruikmaken van losse HR- en salarisdiensten (zoals advisering). In dat geval worden nader vast te stellen uurtarieven gehanteerd voor de afzonderlijke diensten. De uurtarieven worden van tijd tot tijd geïndexeerd.