Onze boekhouder staat klaar om je te ondersteunen

Support op elk gebied.

De boekhouder in de buurt die in oplossingen denkt. Onze administratieve experts staan voor je klaar om je administratie zorgeloos uit handen te nemen. Bovendien verrichten wij je administratie voor een vaste bedrag vanaf € 85 per maand.

Boekhouder in de buurt – Administratiekantoor DOT

Wij zijn de boekhouder bij jou in de buurt die zorgt voor persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat je 1 op 1 begeleiding krijgt ten aanzien van je administratie. Hiernaast zijn wij de administratiekantoor die laagdrempelig maar tegelijkertijd ook zeer proactief is met het verstrekken van adviezen. Door middel van tips en adviezen sturen wij je – op fiscaal gebied – de richting op die je wilt. Doordat onze boekhouder bij jou in de buurt goed bereikbaar is kunnen

Ben jij op zoek naar een boekhouder bij jou in de buurt die goed bereikbaar is? In vergelijking met andere boekhouders zijn wij zeer goed bereikbaar. Bovendien maken wij geen onderscheid tussen ondernemers, opdat je nu een zelfstandige ondernemer bent zonder personeel of dat je nu een onderneming hebt met 100 medewerkers. In tegenstelling tot andere boekhouders streven wij naar optimale service. Dit kunnen wij realiseren omdat jij een expert toegewezen krijgt die over kennis beschikt omtrent de branche waarin jij opereert.

De boekhouder die continue betrokken is

Een goede boekhouder geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat jij periodiek inzicht krijgt in je vorderingen alsook verplichtingen, en de baten alsmede de lasten van je organisatie. Met de bedoeling dat jij kunt anticiperen op de toekomst. Je financiële administratie is namelijk een stuurmiddel voor je onderneming. Bovendien kunnen wij ervoor zorgen dat je vergelijkende cijfers ontvangt met voorgaand jaar. Daarvoor kom jij niet met de vraagstukken te zitten: En welke klanten hebben nog niet betaald? Hoeveel belasting moet ik afdragen? Maar welke verplichting heb ik nog?

Bovendien zijn onze collega’s altijd goed bereikbaar. Met als doel dat je vragen snel en adequaat beantwoord worden en je hierdoor kunt focussen op de continueren van je onderneming. Hiernaast zorgen wij ervoor dat je geen naheffingen van de belastingdienst ontvangt, dit doen wij door onze unieke monitoringsschema. Denk daarbij aan een manager die achter de schermen in de gaten houdt of je fiscale aangiften tijdig worden verricht.

Dus wil jij je administratie uitbesteden aan een bekwaam boekhouder? Dan plannen wij graag een afspraak in!

Wil je naast het uitbesteden van je administratie ook je salarisadministratie uitbesteden? Geen enkel probleem! Onze experts helpen je graag verder.

Waarom kiest men voor DOT?

 • Persoonlijk aanpak

 • Goed bereikbaar

 • Geen onverwachte facturen

 • Deskundige adviseurs

 • Tijdig aangiften

 • Wij nemen het initiatief

 • Waar voor je geld

Full service organisatie

De boekhouder die met je mee denkt!

DOT SUPPORT heeft specialisten indienst die je kunnen begeleiden en antwoord kunnen verstrekken op financiële vraagstukken. Het voordeel bij ons is dat je nagenoeg alle financiële en juridische aspecten rondom je onderneming kunt uitbesteden. Je geeft ons een opdracht en wij zoeken het voor je uit.

De boekhouder bij jou in de buurt

Bovenal bieden wij naast excellente service ook scherpe tarieven aan. Zodat jij niet op onnodige kosten gejaagd wordt. Of je nu een kleine zelfstandige (met grote ambities) ondernemer bent, een eenmanszaak zonder personeel hebt of een BV met meerdere werknemers. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, wij bieden alle mogelijke diensten aan die je van je boekhouder mag verwachten. Dat wil zeggen dat we voor een ieder een passende oplossing hebben.

DOT ZZP

85p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 50.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT LIGHT

125p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 100.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT MEDIUM

269p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 200.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting.

DOT OP MAAT

---p.m. excl. BTW
 • Omzet onbeperkt
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting

Onze werkwijze.

Onze werkwijze.

De service tot op de punt (DOT) geregeld. Wij streven naar perfectie, zodat jij kunt focussen op het verwezenlijken van je doelen. Daarom bespreken we graag je wensen met je door.

1.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten eerste: Kennismaking

De samenwerking met DOT Support start met een kennismaking.

2.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten tweede: Aan de slag

Indien gewenst bespreken we samen je doelstellingen en stellen op basis hiervan een plan van aanpak op. 

3.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten derde: Zorg uit handen nemen

Zodra de plan van aanpak is goedgekeurd gaan we aan de slag met de werkzaamheden.

4.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten vierde: Jaarrekening en aangiften

We bespreken periodiek de cijfers en vergelijken deze met de begroting.

5.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Ten vijfde: Begeleiding en advies

Bovendien zullen onze experts je structureel adviseren en begeleiden omtrent alle fiscale aspecten. Zodat jij van alle voordelen kunt genieten en je niets vergeet. 

Offerte aanvragen – Boekhouder in de Buurt

Rechtsvorm
Uit te besteden diensten*

Wij zijn DOT.

De financieel specialist. Wij opereren door heel Nederland. Het maakt ons niet uit waar je gevestigd bent. Indien gewenst komen wij naar jou toe.

Inloggen Mijn LoonDossier.

Mijn Loondossier
Exact klantenportaal

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Contactgegevens.

Kantoor Hilversum
Franciscusweg 249
1216 SG Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Kantoor Amsterdam
Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com