Onze boekhouder staat klaar om je te ondersteunen

Support op elk gebied.

De boekhouder in de buurt die in oplossingen denkt. Onze administratieve experts staan voor je klaar om je administratie zorgeloos uit handen te nemen. Wij verrichten je administratie voor een vaste bedrag vanaf € 69 per maand.

Boekhouder in de buurt – Administratiekantoor DOT

Wij zijn de boekhouder bij jou in de buurt die zorgt voor persoonlijke aanpak. Dit houdt in dat je 1 op 1 begeleiding krijgt ten aanzien van je administratie. De administratiekantoor die laagdrempelig maar tegelijkertijd ook zeer proactief is met het verstrekken van adviezen.  Door middel van tips en adviezen sturen wij je – op fiscaal gebied – de richting op die je wilt. De boekhouder bij jou in de buurt die geen verschil uitmaakt qua dienstverlening of je alleen opereert of 100 medewerkers hebt. Maak dus snel gebruik van de boekhouder bij jou in de buurt, want onze service is uitstekend. Dit komt doordat in teamverband werken die gespecialiseerd zijn in de branche waarin jij opereert. Dit zorgt ervoor dat je optimale service ontvangt.

Een goede boekhouder geeft je continu inzicht in de financiële positie van je onderneming. Wij zorgen ervoor dat jij de inzicht krijgt in je vorderingen alsook verplichtingen, baten alsmede de lasten. Stijgen je inkomsten of juist uitgaven? En welke klanten hebben nog niet betaald? Je financiële administratie is een stuurmiddel voor je onderneming. Daarnaast ben je wettelijk verplicht een administratie bij te houden en moet je die tenminste 7 jaar bewaren.

Wij als financials denken altijd met je mee! Dus wil je je boekhouding uitbesteden aan een bekwaam administratiekantoor? Dan ben je bij ons bij het juiste adres.

Wil je naast het uitbesteden van je administratie ook je salarisadministratie uitbesteden? Geen enkel probleem! Onze experts helpen je graag verder.

Waarom kiest men voor DOT?

 • Persoonlijk aanpak

 • Goed bereikbaar

 • Geen onverwachte facturen

 • Deskundige adviseurs

 • Tijdig aangiften

 • Wij nemen het initiatief

 • Waar voor je geld

Full service organisatie

De boekhouder die met je mee denkt!

Wij supporten organisaties met hun financiële vraagstukken. Wij staan zij aan zij met de ondernemers en proberen vanuit onze expertise het beste advies te verstrekken om de organisatie financieel gezond te maken.

Tarieventabel voor je administratie

Of je nu een kleine zelfstandige (met grote ambities) ondernemer bent, een eenmanszaak zonder personeel hebt of een BV met meerdere werknemers. Van jaarrekening tot fiscale aangiften, wij bieden alle mogelijke diensten aan die je van je boekhouder mag verwachten. Voor een ieder hebben wij een passende oplossing.

DOT ZZP

69p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 50.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT LIGHT

125p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 100.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte inkomstenbelasting.

DOT MEDIUM

269p.m. excl. BTW
 • Omzet maximaal € 200.000 p.j.
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting.

DOT OP MAAT

---p.m. excl. BTW
 • Omzet onbeperkt
 • Wij werken met standaard maandabonnementen. Hiervoor verrichten wij je administratie, btw aangiften en aangifte vennootschapsbelasting

Onze werkwijze.

Onze werkwijze.

De service tot op de punt (DOT) geregeld. Wij zijn een full service organisatie. Dit zorgt ervoor dat je maar 1 aanspreek punt hebt voor bijna alle facetten rondom je onderneming.

1.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Kennismaking

De samenwerking met DOT Support start met een kennismaking.

2.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Aan de slag

We bespreken samen de wensen van de klant. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op.

3.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Zorg uit handen nemen

Zodra de plan van aanpak is goedgekeurd gaan we aan de slag met de werkzaamheden.

4.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Jaarrekening en aangiften

We bespreken periodiek de cijfers en vergelijken deze met de begroting.

5.

De administratiekantoor & boekhouder bij jou in de buurt

Begeleiding en advies

Op basis van onze ervaring en expertise geven je structureel advies. Dit op zowel fiscaal alsmede ondernemersgebied.

Offerte aanvragen – Boekhouder in de Buurt

Rechtsvorm
Uit te besteden diensten*

Wij zijn DOT.

Wij opereren door heel Nederland. Het maakt ons niet uit waar je gevestigd bent. Wij komen indien gewenst naar je toe en of we maken een afspraak bij ons op kantoor bij jou in de buurt.

Diensten.

Salarisadministratie
Boekhouding
Administratiekantoor
Accountantskantoor
Fiscaal advies
BTW-aangifte
VPB-aangifte
IB-aangifte

Contactgegevens.

Kantoor Hilversum
Franciscusweg 249
1216 SG Hilversum
085 303 76 33
info@dot-support.com

Kantoor Amsterdam
Paalbergweg 26
1105 BV Amsterdam
085 303 76 33
info@dot-support.com